Fantasy Football Waiver Wire Pickups, Week 14: Toptoevoegingen met zes teams op bye, playoff-plekken online

07 Dec 2022

Fantasy Football Waiver Wire Pickups, Week 14: Toptoevoegingen met zes teams op bye, playoff-plekken online

Het laatste afscheid is aangebroken, dus nadat we de komende week hebben doorstaan, is iedereen weer terug in de fantasiepool. Dat is het goede nieuws. Zes teams zullen echter buitenspel worden gezet in week 14, wat betekent dat de kans groot is dat je hard moet werken voor versterkingen met playoff-plekken en seeding op het spel. We zijn, zoals altijd, hier om te helpen. Elke hieronder besproken speler is beschikbaar in de meeste Yahoo-competities en goedgekeurd voor gebruik.

Teruglopen op de draad

James Cook, Buffalo Bills (24% rooster)

Nadat Buffalo op de deadline verruild was voor Nyheim Hines, hebben velen van ons onze plannen voor de rest van het seizoen voor Cook geschrapt. Hines bleek ideaal te passen voor de rol in het achterveld die oorspronkelijk bedoeld was voor de broer van Dalvin.

Het blijkt dat de nieuwkomer slechts een ondersteunende speler is in de aanval van Bills en dat Cook zich ontwikkelt tot een uitgelicht wapen. De rookie behandelde een seizoen hoge 20 aanrakingen in de overwinning van donderdagavond in New England, ving zes passes en behaalde een team hoge 105 yards. Cook verdeelde snaps gelijkmatig met Devin Singletary en versloeg de ervaren starter met 20 tegen 13. Singletary scoorde een touchdown van 1 yard om zijn fantasiewaarde te behouden, maar de opkomst van Cook is duidelijk een belangrijke ontwikkeling.

James heeft niet helemaal de massa van Dalvin, noch de visie en ongrijpbaarheid van zijn broer, dus laten we er niet vanuit gaan dat hij binnenkort een hardloper zal worden. Maar hij is een effectieve multifunctionele back die gehecht is aan een Death Star-aanval, wat betekent dat hij in bijna elke competitie een plek op iemands selectie verdient. Wees niet verbaasd als Cook een rol speelt in de fantasy-play-offs; hij heeft een reële kans om te feesten in week 16, wanneer de Bills naar Chicago gaan om het op te nemen tegen een zwaar ondergetalenteerde Bears-verdediging.

Aanbevolen aanbieding, uitgaande van een budget van $ 100: $ 21

Cam Akers, Los Angeles Rams (45%)

Akers domineerde zondag simpelweg de balcontacten in het achterveld voor de Rams, goed voor 17 keer voor 60 yards en twee scores. Kyren Williams werd verbannen naar een ondersteunende rol (3 voor 9). Het zou niet helemaal juist zijn om te zeggen dat Akers ongewoon creatief of explosief was tegen Seattle, maar hij was voldoende effectief bij de doellijn:

Verhaal gaat verder Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Als je jezelf kunt overhalen tot een investering in de aanval van de Rams, staat een reeks te verslaan verdedigingen aan dek, te beginnen met Las Vegas op donderdagavond, dan de Packers in week 15. Akers krijgt ook een date met een genereuze Chargers voer D uit in week 17, wanneer fantasiekampioenschappen worden beslist. Het is duidelijk dat we de mogelijkheid niet kunnen uitsluiten dat Williams weer opduikt, maar voorlopig lijkt Akers de man te zijn die bovenaan de dieptegrafiek staat.

Aanbieding: $ 20

Chuba Hubbard, Carolina Panthers (20%)

Hubbard behandelde 17 carry's voor de Panthers in de overwinning tegen Denver voorafgaand aan de bye van vorige week en speelde 42 procent van de aanvallende snaps voor zijn team. D'Onta Foreman behield natuurlijk de hoofdrol in het achterveld van Carolina (en was vrij duidelijk de meer indrukwekkende hardloper), maar Hubbard's inzet was zeker opmerkelijk. Als hij in de loop van de tijd elke week dubbelcijferige aanrakingen zal zien, wordt hij een deep league flex-optie. De Panthers zullen in hun volgende drie wedstrijden twee van de meest genereuze verdedigingen van de competitie tegenkomen, terwijl ze zondag naar Seattle reizen en in week 16 Detroit ontvangen.

Aanbieding: $ 6

Andere RB voegt toe: Zonovan Knight (hij consolideerde de macht op zondag, won 118 yards en domineerde het werk in het achterveld van de Jets), Jordan Mason (hij was de duidelijke nummer 2 back voor de Niners in hun overwinning tegen Miami, met acht keer voor 51 yards), Travis Homer en DeeJay Dallas (als Kenneth Walker's enkelblessure hem deze week verhindert om tegen Carolina te spelen, zouden Homer en Dallas - die momenteel geen van beiden gezond zijn - de volgende mannen kunnen zijn).

Brede ontvangers en strakke uiteinden om prioriteiten te stellen

Nico Collins, Houston Texans (29%)

Nog een week, weer een enorm doeltotaal voor Collins. Hij zag zondag 10 kansen tegen de Browns, drie voor 35 yards en één score. (Kom op, je kunt geen efficiëntie verwachten als Kyle Allen je QB is. Laten we proberen ons te concentreren op het doelaandeel van 25,6 procent.) Collins heeft een ideale grootte (1,80 meter, 215) samen met snelheid en springvermogen . Hij heeft 36 paspogingen geloot in zijn laatste vier wedstrijden, waarmee hij naar voren kwam als de belangrijkste ontvangstoptie van zijn team. Op een gegeven moment gaan de Texanen zijn diepe balvaardigheid uitbuiten. Collins krijgt een paar kwaliteitsmatchups in week 16 en 17 (bij Ten, Jac), dus de kans is groot dat hij lawaai maakt wanneer fantasiemanagers het het meest nodig hebben.

Aanbieding: $ 11

Daniel Bellinger, New York Giants (2%)

Bellinger stond vijf weken aan de kant met een gezichtsbreuk en oogblessure, maar keerde zondagmiddag terug tegen Washington om alle vijf zijn goals te pakken te krijgen. De rookie uit de vierde ronde kwam voorafgaand aan de blessure naar voren als een bijna krap einde voor de Giants en hij lijkt nu zijn rol te hebben teruggevorderd. Hij deed vroeg in het seizoen een paar huisbezoeken en hij is een goede gok om de komende weken weer de eindzone te bereiken. Het ontvangende korps van New York is op dit moment een beetje uitgehongerd, dus Bellinger zou geen kansen moeten missen.

Aanbieding: $ 4

Daniel Bellinger is een intrigerende fantasy-optie op het traject met een strakke eindproductie die dit seizoen zo mager is. (Foto door Al Bello/Getty Images)

Extra ontvangers om op te bergen: Corey Davis (hij komt uit een prestatie van 85 meter op 10 doelen, hoewel de wedstrijd die voor hem ligt met Buffalo niet ideaal is), Isaiah McKenzie (hij heeft alle vijf van zijn doelwitten op donderdagavond en feestte de week ervoor), Jahan Dotson (op weg naar een bye zodat hij deze week niet kan helpen, maar hij keerde uiteindelijk terug naar de eindzone in week 13 terwijl hij negen doelwitten tekende), Alec Pierce ( weer een leuke nieuweling die een zeer late afscheidsweek ingaat, met een indrukwekkend primetime optreden),

Diverse beschikbare tight ends: Greg Dulcich (hij deed zondag weer mee aan de fantasy-discussie met een optreden van 85 meter), Evan Engram (vond de endzone tegen Detroit en krijgt deze week een kwetsbare Tennessee pass verdediging), Noah Fant ( als je graag TD's achterna zit op deze positie, dan is Fant jouw man) Cade Otton (hij deed maandagavond een laat huisbezoek en zag een stijging in het gebruik als gevolg van de afwezigheid van Cameron Brate).

Quarterbacks als doelwit

Jared Goff, Detroit Lions (50%)

Goff verdeelde zondag de verdediging van Jacksonville en gooide voor 340 yards en twee scores, de zesde keer dit seizoen dat hij meerdere touchdown-passes gooide. De Lions waren niet bepaald lichtvaardig met het ontvangen van wapens om het jaar te beginnen en ze voegden gewoon rookie-brander Jameson Williams toe aan de mix. Detroit bereidt zich nu voor op het hosten van een Vikings-verdediging die week 13 inging en als laatste eindigde tegen de pas, met 8,3 meter per poging. Als u op zoek bent naar een tijdelijke aanduiding voor een week, kan Goff u zeker helpen.

Aanbieding: $5

Tyler Huntley, Baltimore Ravens (1%)

Huntley leidde de Ravens naar een overwinning op Denver (nauwelijks) en viel zondag in als quarterback nadat Lamar Jackson was verloren door een knieblessure. Hij voltooide 27 van de 32 worpen voor 187 yards en hij rende 10 keer voor nog eens 41 yards en de winnende score:

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De blessure van Jackson wordt niet gezien als een seizoensbeëindiger en dat is natuurlijk uitstekend nieuws. Huntley vestigde zich vorig seizoen als een capabele vervangende QB en een gevaarlijke haastige dreiging; hij startte vier wedstrijden voor Baltimore en rende in alle wedstrijden minstens 40 meter. Hoe lang Jackson ook buitenspel staat (of helemaal niet), Huntley kan zeker helpen. De Ravens hebben tot het einde van het fantasieseizoen een reeks vriendschappelijke ontmoetingen: in Pittsburgh, in Cleveland, Atlanta en vervolgens in Pittsburgh.

Aanbieding: $5

Andere goedgekeurde QB's: Mike White (je kunt deze week niet met hem rotzooien tegen de Bills, maar hij krijgt Detroit, Jacksonville en Seattle in week 15-17).

Als je D/ST's streamt

Las Vegas Raiders (11%)

De Raiders hebben tegenwoordig een winstreak van drie wedstrijden en staan ​​donderdagavond tegenover de smeulende puinhopen van de aanval van de Rams. Vegas heeft 11 zakken en drie afhaalmaaltijden geproduceerd in de laatste drie wedstrijden van het team, dus deze groep is productief geweest voor fantasiedoeleinden. Verwacht meer van hetzelfde tegen John Wolford & Co.

Aanbieding: $1

Volg de Yahoo Fantasy Crew op Twitter: Andy Behrens, Dalton Del Don, Matt Harmon, Scott Pianowski, Dan Titus en Tank Williams.

Meer advies over overboekingen

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.