'Ik verwacht een tsunami van afsluitingen': 20 miljoen Amerikaanse huishoudens hebben een gemiddelde achterstand van $ 788 op hun energierekening - hier zijn 3 eenvoudige manieren om uw maandelijkse kosten te verlagen

07 Dec 2022

'Ik verwacht een tsunami van afsluitingen': 20 miljoen Amerikaanse huishoudens hebben een gemiddelde achterstand van $ 788 op hun energierekening - hier zijn 3 eenvoudige manieren om uw maandelijkse kosten te verlagen

'Ik verwacht een tsunami van afsluitingen': 20 miljoen Amerikaanse huishoudens hebben een gemiddelde achterstand van $ 788 op hun energierekening - hier zijn 3 eenvoudige manieren om uw maandelijkse kosten te verlagen

De Amerikaanse consumentenprijsindex steeg in oktober met 7,7% ten opzichte van een jaar geleden - een daling ten opzichte van het hoogste punt in 40 jaar van 9,1% in juni. Maar hete inflatie blijft consumenten hard treffen.

Volgens de National Energy Assistance Directors Association (NEADA) lopen ongeveer 20 miljoen huishoudens in de VS - een op de zes huizen - achter met hun energierekening.

Vanaf augustus waren deze gezinnen in totaal ongeveer 16,1 miljard dollar verschuldigd, met een gemiddeld verschuldigd bedrag van 788 dollar.

"Ik verwacht een tsunami van afsluitingen", vertelde Jean Su, een senior advocaat bij het Center for Biological Diversity, aan Bloomberg.

Mis het niet

'Hou je geld vast': Jeff Bezos gaf een financiële waarschuwing en zegt dat je misschien moet nadenken over het kopen van een 'nieuwe auto, koelkast of wat dan ook' - hier zijn 3 betere recessiebestendige aankopen

Mitt Romney zegt dat een miljardairsbelasting een grote vraag naar dit fysieke bezit zal veroorzaken - stap nu in voor de zwerm superrijken

Hier zijn 3 eenvoudige geldbewegingen om uw bankrekening vandaag een boost te geven

De elektriciteitsprijzen zijn dit jaar enorm gestegen door de torenhoge kosten van aardgas. Volgens de Energy Information Administration is aardgas de grootste bron van elektriciteitsopwekking in de VS

Het Bureau of Labor Statistics meldde dat de prijzen voor elektriciteit in oktober met 14,1% zijn gestegen ten opzichte van een jaar geleden. En slechts een paar maanden daarvoor, in augustus, registreerde deze marker de grootste stijging in 12 maanden sinds augustus 1981.

Volgens Mark Wolfe, uitvoerend directeur van NEADA, gaat het land "naar een periode van onbetaalbare energieprijzen". Wolfe riep het Congres op om actie te ondernemen om de financiering te verhogen om stijgende prijzen te compenseren.

Maar als u niet kunt wachten op hulp van wetgevers, zijn er kleine dingen die u kunt doen om uw energierekening te verlagen. Alle beetjes tellen.

LED-verlichting

Vergeleken met grote huishoudelijke apparaten lijken gloeilampen qua energieverbruik niet zo belangrijk. Maar het klopt allemaal.

Verhaal gaat verder

Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie is verlichting goed voor ongeveer 15% van het elektriciteitsverbruik van een gemiddeld huishouden.

Overweeg LED-lampen om het verlichtingsgedeelte van uw elektriciteitsrekening te verlagen. Ze verbruiken tot 90% minder energie dan traditionele gloeilampen en gaan tot 25 keer langer mee.

Het ministerie van Energie zegt dat het gemiddelde huishouden door over te stappen op led-verlichting ongeveer $ 225 aan energiekosten per jaar kan besparen.

Dat gezegd hebbende, LED-lampen zijn doorgaans duurder in aanschaf dan gloeilampen. Zoek voor de grootste energiebesparingen naar led-lampen die ENERGY STAR-gecertificeerd zijn.

Afdichten en isoleren

Het wordt volgens de NEADA een dure winter. De gemiddelde kosten van huisverwarming zullen deze winter naar verwachting met 17,2% stijgen - gemiddeld $ 1.208 vergeleken met $ 1.031 vorige winter.

Dit wordt het tweede jaar op rij met grote prijsstijgingen na een piek van 36% vorig jaar.

Meer lezen: 10 beste investerings-apps voor 'once-in-a-generation'-kansen (zelfs als u een beginner bent)

Misschien wilt u overwegen uw huis luchtdicht te maken en isolatie toe te voegen. De Amerikaanse Environmental Protection Agency schat dat huiseigenaren hierdoor ongeveer 15% kunnen besparen op verwarmings- en koelingskosten, of gemiddeld 11% op hun totale energiekosten.

Je kunt kit gebruiken voor scheuren en openingen rond deur- en raamkozijnen. U kunt ook tochtstrippen proberen om beweegbare onderdelen zoals deuren en ramen af ​​te dichten.

Lijn je wasgoed aan de lijn drogen

Sommige kleding moet aan de lijn worden gedroogd omdat het zachter is voor specifieke vezels. Maar de techniek kan u ook geld besparen.

Een waslijn kost natuurlijk een stuk minder dan een gas- of elektrische wasdroger. En het kost nog minder om te gebruiken omdat het afhankelijk is van de kracht van zonlicht - en dat is gratis.

Project Laundry List - een website die de voordelen van lijndrogen promoot - zegt dat het overschakelen op lijndrogen uw elektriciteitsrekening met meer dan $ 25 per maand kan verlagen. Bovendien kan zonlicht werken als een natuurlijk bleekmiddel en ontsmettingsmiddel.

Uw kleding wassen in koud water kan ook leiden tot een besparing op uw energierekening.

Wat nu te lezen

De gemiddelde woningverzekeringspolis is bijna 40% hoger dan 12 jaar geleden - zo kunt u minder uitgeven aan gemoedsrust

Bill Burr klaagde bij Joe Rogan dat zijn bank elke maand $28 van zijn rekening afhaalde 'zonder enige reden' - 3 stiekeme kosten en hoe deze tegen te gaan

Laat uw zuurverdiende geld groeien zonder de wankele aandelenmarkt met deze gemakkelijke alternatieven

Dit artikel geeft alleen informatie en mag niet worden opgevat als advies. Het wordt geleverd zonder enige vorm van garantie.